Saturday, 17 March 2012

TESTIMONI Jus WalitTESTIMONI 1


Pn.Rosiah Kassim, Jerantut
"Saya telah mengidap penyakit kencing manis yang agak teruk, bacaan gula dalam darah saya pernah mencapai 19.5 dan terpaksa menggunakan insulin setiap hari. Jarum dan suntikan adalah rutin harian saya. Setelah diperkenalkan oleh seorang kenalan saya,saya menggunakan 1 set produk walit stevia dan walit ginseng selama 3 hari,bacaan gula dalam darah saya kembali normal. Terima kasih DNA !!!"

TESTIMONI 2


Pn.Habsah Ismail, Jerantut
"Sejak zaman remaja lagi telah mengalami sakit di bahagian lutut dan kaki akibat kecederaan terjatuh mengakibatkan tempurung lutut teralih. Akibatnya ialah Kesulitan untuk bersolat dan tidak boleh duduk dalam tempoh yang lama. Kini,keadaan sudah berubah setelah mengamalkan DNA ENERGY (Walit Stevia & Ginseng) sebanyak 4 set. Saya betul-betul yakin dan bersyukur kepada Allah SWT kerana produk DNA memang HEBAT."


TESTIMONI 3


Pn.Faziah Wahab,Bera
"Sudah banyak ubat dan pelbagai cara telah saya usahakan untuk mengurangkan sakit-sakit sendi,kebas-kebas dan masalah angin dalam badan saya. Masalah saya semakin teruk kerana alahan dengan sesetengah ubat atau suplemen yang diambil. Akhirnya saya berjaya temui jalan penyelesaian masalah kesihatan saya hanya dengan bermodalkan RM90 aje...1 set Walit Stevia dan Ginseng. Syukur banyak-banyak... Sakit sendi dan angin dah hilang!!!"


TESTIMONI 4


En.Yahaya Mat Yunus,Bera
"Saya penghidap Asma yg kronik,sukar untuk tidur malam serta hidung berair (masalah sinus@resdung). Setelah minum Walit Ginseng 2 kali sehari (sebelum sarapan dan sebelum tidur malam) alhamdulillah,masalah pernafasan atau lelah semakin berkurangan. Badan saya bertambah cergas dan terasa lebih ringan. Kini pergerakan saya makin lancar dan tangkas walaupun berat badan saya hampir 90kg."


TESTIMONI 5


En.Azman Othman (PakDukun),Jerantut
"Saya ni susah sikit nak percaya dan apatah lagi nak guna produk-produk kesihatan ni...tapi saya cuba try la minum air Walit Ginseng dan Stevia DNA sebab kawan saya yang bagi free..pertama kali minum,wah!! sedap jugak rasanye...tapi yg best nye,masalah buang air yg tak lawas selama ni hampir selesai...pastu saya rekemen pulak kepada tok sedara saya yang dah berumur lebih 80 tahun, bertongkat pulak tu..tapi yang peliknye,dia dah buang tongkat sakti kesayangannye 2 hari selepas minum air ajaib ni !!"


TESTIMONI 6


Pn.Norain Ismail,Alor Setar
"Sungguh saya tak percaya....setelah lebih 5 bulan mengalami sindrom menapouse, serta kekurangan darah dan kelesuan yang sangat teruk, kini saya lebih ceria,segar dan bertenaga...malah uzur syarie saya kembali normal. Saya cuma menghabiskan 2 botol Walit Stevia dan Ginseng dalam 2 minggu sahaja. Memang PELIK !!"

No comments:

Post a Comment